2018. október és november havi hulladékszállítás

A 2018. október és november havi hulladékszállítás (kommunális és szelektív), ill. Eger, Homok utca 26. Ügyfélszolgálat és Hulladékudvar nyitvatartási rendje

Az NHSZ Észak-Kom Nonprofit Kft., mint a térség közszolgáltatója, valamint alvállalkozója, az Egri Hulladékgazdálkodási Nonprofit Kft. tájékoztatja Ügyfeleit az október és november havi kommunális hulladékszállítás és nyitva tartás rendjéről az alábbiak szerint:

 1. 1. 2018.10.13-án szombaton, hulladékgazdálkodási közszolgáltatási tevékenységet - azaz kommunális és szelektív hulladékszállítást - nem végzünk.

Az Eger, Homok u. 26 szám alatti:

 • - az Ügyfélszolgálat és Pénztár ezen a napon ZÁRVA tart;
 • - a Lakossági hulladékudvar a meghirdetett szombati nyitva tartásnak megfelelően 8-16 óra között várja ügyfelelit.

 

 1. 2. 2018.10.22-én hétfőn és 2018.10.23-án kedden a hulladékelszállítás rendjében változás nincs, azaz a hétfői és a keddi megszokott menetrend szerint végezzük az összes meghirdetett szolgáltatásunkat (kommunális, szelektív, zöldhulladék és üveghulladék szállítás).

Az Eger, Homok u. 26 szám alatti:

 • - Ügyfélszolgálat, Pénztár és a Lakossági Hulladékudvar is mindkét napon ZÁRVA lesz.

 

 1. 3. 2018.11.01-én csütörtökön és 11.02 pénteken a hulladékelszállítás rendjében változás nincs, azaz a csütörtöki és a pénteki megszokott menetrend szerint végezzük az összes meghirdetett szolgáltatásunkat (kommunális, szelektív, zöldhulladék és üveghulladék szállítás).

 

 1. 4. 2018.11.01-02-03-án (csütörtök-péntek-szombat) az Eger, Homok u. 26 szám alatti:
 • - Ügyfélszolgálat, Pénztár és a Lakossági Hulladékudvar is zárva tart.

 

 1. 5. 2018.11.10-én szombaton, hulladékgazdálkodási közszolgáltatási tevékenységet - azaz kommunális és szelektív hulladékszállítást -  nem végzünk.

Az Eger, Homok u. 26 szám alatti:

 • - Ügyfélszolgálat és Pénztár ezen a napon ZÁRVA tart;
 • - a Lakossági hulladékudvar a meghirdetett szombati nyitva tartásnak megfelelően 8-16 óra között várja ügyfelelit.

Hulladékgyűjtő edény mosási akció!

Tájékoztatjuk, hogy az Egri Hulladékgazdálkodási Nonprofit Kft. meghirdeti Egerben a társasházak/lakásszövetkezetek és közületi tevékenységet folytató vállalkozások részére a hulladékgyűjtő edények (kuka és konténer) BELSŐ fertőtlenítő mosását. További tájékoztatás és a megrendelési adatlap megtekinthető, vagy letölthető.

Használt ruha leadási lehetőség!

Az Egri Hulladékgazdálkodási Nonprofit Kft. tájékoztatja Ügyfeleit, hogy az Eger, Homok utca 26. szám alatti Hulladékgyűjtő udvarban lehetőség nyílt használt ruhák leadásának lehetőségére mennyiségi korlát nélkül.
Az átadáshoz dokumentum alapú igazolás (személyi igazolvány, lakcímkártya, közszolgáltatási díj befizetésének igazolása) nem szükséges. Szennyezett, penészes ruhákat nem áll módunkban átvenni!

A 2018.08.20-i hulladékszállítás rendje

Az NHSZ Észak-Kom Nonprofit Kft., mint a térség közszolgáltatója, valamint alvállalkozója, az Egri Hulladékgazdálkodási Nonprofit Kft. tájékoztatja Ügyfeleit, hogy hulladékelszállítás rendjében változás nincs, azaz 2018.08.20-án, hétfőn is a megszokott menetrend szerint végezzük az összes meghirdetett szolgáltatásunkat (kommunális, szelektív, zöldhulladék és üveghulladék szállítás).

Az Eger, Homok u. 26 szám alatti Hulladékudvar és Ügyfélszolgálat ezen a napon ZÁRVA lesz.

Megértésüket köszönjük!