Igényfelmérés hamu gyűjtésére

Tisztelt Ügyfeleink!

 Eger Megyei Jogú Város Önkormányzata és az Egri Hulladékgazdálkodási Nonprofit Kft. igazodva a növekvő lakossági igényekhez megoldást igyekszik találni a szilárd tüzelésű kazánokban, kályhákban képződő hamu összegyűjtésére, további kezelésére.

Ehhez kapcsolódóan felmérjük a lakossági igényeket, területi sajátosságokat, melyhez kérjük, segítse munkánkat azzal, hogy – amennyiben Ön is érintett –az itt található kérdőívünket kitölti.

Köszönjük, hogy segíti a munkánkat!

Karácsonyfák elszállítása

Ezúton tájékoztatjuk Önöket, hogy az NHSZ Észak-Kom Nonprofit Kft. alvállalkozójaként az Egri Hulladékgazdálkodási Nonprofit Kft.  díjtalanul összegyűjti a karácsonyfákat a szolgáltatási területén.

Kérjük, hogy a karácsonyfákat, a környezetet nem szennyező, illetve a forgalmat nem veszélyeztető módon díszek, fényfüzérek, talp…stb. nélkül szíveskedjenek kihelyezni, az adott napokon reggel 6 órára,

Társasházi övezetekben a hulladékgyűjtő edény mellé, míg magánházas övezetekben az ingatlan elé. Amennyiben olyan méretű karácsonyfát helyezneki ki, ami nem fér a gyűjtőjárműbe, illetve lemarad a gyűjtés idejéről úgy az Eger, Homok u. 26. szám alatti hulladékgyűjtő udvarban díjtalanul leadhatja nyitvatartási időben a karácsonyfát.

Egerben: a gyűjtés a Vízkeresztet követő első szombati napon indul, azaz 2018.01.13-án és az azt követő 2 szombati napon 2018.01.20-án és 2018.01.27-én tart. 

Vidéki szolgáltatási területünkön a következő gyűjtési napokon:

2018.01.15. Hétfő
Verpelét, Tarnaszentmária, Vécs, Kisnána

2018.01.16. Kedd
Andornaktálya, Maklár, Nagytálya, Bélapátfalva

2018.01.17 Szerda
Kápolna, Feldebrő, Kerecsend, Felsőtárkány, Szarvaskő

2018.01.18 Csütörtök
Kompolt, Aldebrő, Tófalu, Tarnaméra, Ostoros

2018.01.19 Péntek
Egerszalók, Demjén, Egerszólát, Novaj, Noszvaj


Ezen felül 2018. január 27-én szombaton minden – az általunk ellátott- településen elszállítjuk a kihelyezett örökzöldeket.

A karácsonyfák gyűjtéséről a lakosságot a korábbiaknak megfelelően a megszokott szórólapos rendszeren keresztül is tájékoztatjuk.

A szelektív hulladékgyűjtéssel védi környezetét és munkahelyet teremt!

Köszönjük Együttműködését! 

Ezúton tájékoztatjuk Önöket, hogy az NHSZ Észak-Kom Nonprofit Kft. alvállalkozójaként az Egri Hulladékgazdálkodási Nonprofit Kft.  díjtalanul összegyűjti a karácsonyfákat a szolgáltatási területén. Kérjük, hogy a karácsonyfákat, a környezetet nem szennyező, illetve a forgalmat nem veszélyeztető módon díszek, fényfüzérek, talp…stb. nélkül szíveskedjenek kihelyezni, az adott napokon reggel 6 órára, Társasházi övezetekben a hulladékgyűjtő edény mellé, míg magánházas övezetekben az ingatlan elé. Amennyiben olyan méretű karácsonyfát helyezneki ki, ami nem fér a gyűjtőjárműbe, illetve lemarad a gyűjtés idejéről úgy az Eger, Homok u. 26. szám alatti hulladékgyűjtő udvarban díjtalanul leadhatja nyitvatartási időben a karácsonyfát.

Utolsó zöldhulladék gyűjtés 2017-ben

FIGYELEM!

A zöldhulladék gyűjtés 2017-ben november 24-ig tart. 2018-ban az első ürítés előreláthatólag március 12-én kezdődik, melyről előzetesen értesíteni fogjuk a tisztelt lakosságot és a zsákokat előtte fogjuk kiosztani. A hulladékgyűjtő udvarban egész évben leadható a zöldhulladék, mely igénybevételeinek feltételeiről kérjük, tájékozódjanak a www.egrihulladek.hu honlapunkon.
Az Egri Hulladékgazdálkodási Nonprofit Kft. ezúton tájékoztatja az egri lakosokat, hogy 2017. szeptember 01-től új szolgáltatásként előre meghirdetett gyűjtési naptár szerint bevezette a házhoz menő zöldhulladék gyűjtést, melyhez a zöld színű zsákokat cégünk díjtalanul biztosítja.

A közterületet nem szennyező módon a nagyobb méretű faágak legfeljebb 2 cm átmérőig és 1 méter hosszúságúra darabolva, kötegelve helyezhetők el a zsákok mellett. Minden háztartás annyi darab zöld zsákot kap, amennyit korábban kihelyezett. Többlet zsákot kérhetnek a központi telephelyünk ügyfélszolgálatán, illetve a hulladékgyűjtő udvarban nyitva tartási időben és a gyűjtést végző kollégáktól. Nagyobb méretű, illetve többlet zöld hulladékot leadhat a Homok u. 26. szám alatti hulladékgyűjtő udvarban is.
A zöld zsákok lebomlást segítő adalékkal készülnek, így kizárólag ilyen, általunk díjtalanul biztosított zsákban szabályosan kihelyezett hulladékot áll módunkban elszállítani.
FONTOS! A kukákat és a zsákokat kérjük gyűjtési napon legkésőbb 6:00 óráig szíveskedjenek kitenni az ingatlanuk elé.
Kérjük, hogy 2017. szeptember 01-től a családi házas övezetben a szelektív gyűjtésre a sárga kukaedényt és a sárga színű zsákot, míg a zöldhulladék gyűjtésre a korábban szelektív hulladék gyűjtésére használt zöld színű kukát és a zöld színű zsákot használják. Gyűjtési napokkal, valamint a hulladékudvar igénybevételeinek feltételeivel kapcsolatban kérjük, tájékozódjon honlapunkon a szolgáltatási terület menüpontban az Ön lakóhelyének nevére. Amennyiben családi házban él és még nem vette át a szelektív gyűjtésre használható sárga kukáját úgy azt díjtalanul megteheti ügyfélszolgálati nyitva tartásban a Homok u. 26. szám alatti telephelyünkön.


A szelektív hulladékgyűjtéssel védi környezetét és munkahelyet teremt!